Nord-Norsk Trafikksenter - ny hjemmeside

Velkommen til NNTS

Nord-Norsk Trafikksenter - ny hjemmeside

Nord-Norsk Trafikksenter har laget ny hjemmeside.  Dette gjør vi for at publikum og våre kunder lettere skal kunne få oversikt over våre tilbud og kurs, sier adm. dir. Tommy Bogstrand ved senteret.

Men også for brukerne internt er nyvinningen et fremskritt.  Løsningen er integrert mot vårt system for administrasjon av opplæring, så vel som planlagt som gjennomført.

Hjemmesiden har løsning for bestilling av timer, hvor det fremgår av kalenderen hvilke timer som er ledig for hver trafikklærer.  Videre kan en bestille plass på ulike typer kurs.  Og ikke minst:  I henhold til vår politikk om åpenhet er våre priser tilgjengelig. 

Følgende opplæring / kurs er mulig å bestille online pr. nå:

* Kjøretimer klasse B, BE, B96
* Trafikkalt grunnkurs
* Etterutdanning yrkesdirektivet (YSK)

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker nnts.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at NNTS, Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn