NNTS starter opp igjen!

Velkommen til NNTS

NNTS starter opp igjen!

Endelig starter vi opp igjen med opplæring til førerkort for klassene B, BE, C og D inkl. henger.  Dette gjelder også YSK, mens banekursene av naturlige årsaker er avsluttet.

Naturlig nok vil nedstengigen, som har vart i 8 uker, medføre forsinkelser og mulige ventetider for å få førerkort.  Strenge smitteverntiltak som er innført medfører at alt går noe langsommere enn tidligere.  Dette vil også gjelder avviklingen av førerprøver, hvor det ikke kjøres like mange prøver pr. uke som før nedstegningen.

Det er vel ikke overraskende at trafikkskolene er påført store kostnader som følge av corona-krisen.  Økte krav til renhold og smitteverntiltak vil føre til noe økte kostnader for erverv av førerkortet.  Store krav til renhold av bil mellom hver elev er forklaringen på dette, i tillegg til ekstra renhold av undervisningslokaler og oppholdsrom for kunder og ansatte.

Vi minner om at du som kunde / elev, også har et viktig ansvar for å forhindre spredning av smitte.  Dersom du kjenner symptomer på luftveisplager eller feber, plikter du å avstå fra å bestille time eller møte til avtalt time.  Du vil ikke bli belastet for timer du ikke kan ta, dersom du mistenker at du er smittet.

Vi håper tiltakene som vi iverksetter, og som er iverksatt av våre myndigheter, bidrar til at vi snarest kommer tilbake til normalen.  Som eksisterende kunde ønsker vi deg velkommen tilbake til oss.  Nye kunder må ikke nøle med å ta kontakt, enten det dreier seg om forespørsel om timer eller om muligheter som fins i den spesielle tiden vi alle befinner oss i.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker nnts.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at NNTS, Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn