Nå kan du gi et gavekort til ditt barn / barnebarn

Velkommen til NNTS

Nå kan du gi et gavekort til ditt barn / barnebarn

Har du et barn / barnebarn som er i ferd med å starte opplæringen til førerkort? Eller kanskje allerede har startet?  Nå har du mulighet til å gi et gavekort som kan dekke deler av opplæringen!  Eller hele, om du vil.

Slik gjør du:  Øverst til høyre finner du meny-valget "Gavekort". Du velger hvor mye du vil gi i nedtrekks-menyen, eller du skriver inn aktuelt beløp.  Videre legger du inn info om hvem som skal motta gavekortet, ditt navn osv.  En personlig hilsen hører også med!  Og vipps! Du er ferdig.

Hva skjer med gavekortet?  Etter hvert som eleven gjennomfører opplæringen, vil kostnadene belastes gavekortet inntil verdien av gavekortet er brukt opp.  Hvis gavekortet ikke er "tømt" når eleven er ferdig med opplæringen, vil restverdien bli overført til giveren etter endt førerprøve / opplæring.

For ordens skyld: Det er også fritt frem for onkler og tanter, bror eller søster, eller oldeforeldre å gi gavekort!

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker nnts.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at NNTS, Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn