Førerkort

Fra kr 695,- pr. time

Yrkessjåførutdanning (YSK)

Fra kr 11.100,-

Trenger du BE før sommeren?

Påmelding kurs i lastsikring

Trafikalt grunnkurs

Fra kr 2.130,-

Om trafikkskolen

Nord-Norsk Trafikksenter AS ble etablert 01.09.2001 for å tilby sikkerhetskurs på bane for tunge kjøretøy til nord-norske brukere.
I driftsselskapets vedtekter heter det bl.a.:

"Nord-Norsk Trafikksenter AS skal drive kompetansegivende kurs- og opplæring, primært innenfor den obligatoriske glattkjøring for tyngre kjøretøy, men også være et ledende kompetansesenter i Nord-Norge innen allsidig trafikkopplæring og motorsport."

Vår visjon er “Fokus på sikkerhet”.

Nord-Norsk Trafikksenter AS (NNTS) driver sin virksomhet på Finnfjordeidet, omtrent 9 km utenfor Finnsnes.

Vårt organisasjonsnummer er 983 814 425.

Følg oss på sosiale medier!

NNTS, Trafikkskole på Facebook

Våre siste nyheter

Sesongen over

Da var bilene parkert og siste kurset for Sikkerhetskurs på bane ferdig for denne sesongen. Trenger du glattkjøring til neste vinter er det bare ta kontakt og booke deg en plass da det allerede er begynt og fylles opp.Sesongen starter mandag 14 oktober.

Les mer

Nord-Norsk Trafikksenter - ny hjemmeside

Nord-Norsk Trafikksenter har laget ny hjemmeside. Dette gjør vi for at publikum og våre kunder lettere skal kunne få oversikt over våre tilbud og kurs, sier adm.

Les mer

NNTS bestiller 2 nye lastebiler

Nord-Norsk Trafikksenter AS fornyer bilparken og har lagt inn bestilling på 2 nye lastebiler av typen Volvo FH 540 6X4. Opprinnelig var ventet levering i uke 18 for den første bilen.

Les mer

Ta kontakt

Adresse

Falkenveien 60

9309 Finnsnes

778 50 580

firmapost@nnts.no

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden.Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker nnts.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at NNTS, Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn